Solid Bond Fund belegt primair in Danish Mortgage Bonds met triple-A rating (AAA). Danish Mortgage Bonds zijn specifieke Covered Bonds. Dat zijn obligaties met extra zekerheid zoals hypotheek op vastgoed. 

Rendement: 2016 - 2020 (5y) 26.67%

ps. Neem contact op met ons of uw adviseur en vraag naar de actuele actietarieven!

Read More: De belegging

Belegging in het Solid Bond Fund is met name bedoeld voor (vermogende) particulieren en (ex) ondernemers.

Read More: Voor wie?

Solid Bond Fund is opgericht onder de AIFM-richtlijn van de EU en zoals door AFM in Nederland, FSMA in België en de andere lokale autoriteiten in hun landen, in de landelijke wet- en regelgeving opgenomen. 

Irdaned Fund Management BV is als Beheerder van het Solid Bond Fund opgenomen in de registers van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en rapporteert aan De Nederlandsche Bank (DNB).

Hetgeen op deze Website is gepubliceerd is met name georiënteerd op de Nederlandse situatie. Voor beleggers uit andere landen kunnen andere regels gelden. Neem in voorkomende gevallen met ons of uw eigen adviseur contact op om te vernemen wat voor u de mogelijkheden zijn.

Read More: AFM / FSMA / DNB

Solid Bond Fund is een Alternatieve Beleggingsinstelling volgens de Europese AIFM-richtlijn en kwalificeert voor registratie bij lokale autoriteit in het betreffende land. Het Solid Bond Fund en haar beheerder zijn geregistreerd in Nederland bij de lokale autoriteit AFM (zie AFM / FSMA / DNB). In meer populaire termen wordt een dergelijk fonds ook wel een "Family Office" of "Fonds voor Gemene Rekening" genoemd; alle verschillende benamingen voor eenzelfde juridische entiteit. 

Read More: Juridische Structuur

De unieke opzet van het Solid Bond Fund heeft natuurlijk zijn voordelen door enerzijds de zeer solide Danish Mortgage Bonds en anderzijds de aanvulling met andere uitgekiende beleggingen binnen het SolidBondFund principe. Maar zoals een bekende (Nederlandse) voetballer/coach al erkende; elk voordeel heeft zijn nadeel. In dit geval is het nadeel dat er geen Benchmark is die als zodanig bruikbaar is voor het Solid Bond Fund.

Read More: Bench-marks

Solid Bond Fund is een "Besloten Fonds voor Gemene Rekening". Het is aldus "fiscaal transparant". 

Read More: Belasting / Fiscaal