Inschrijven Solid Bond Fund

Dank voor uw interesse in het SolidBondFund. Lees hier hoe ook u kunt deelnemen.

Inschrijven; Waarom?

Resultaten uit het verleden....

Resultaten uit het verleden....

SolidBondFund investeert in triple-A obligaties; de zogenaamde Danish Mortgage Bonds. Deze hebben een smetteloze reputatie van inmiddels meer dan 220 jaar zonder enige default.

AFM, DNB, DSI

AFM, DNB, DSI

Het SolidBondFund is een AIF (Alternative Investment Fund) opgericht conform de richtlijn AIFMD (Alternative Investment Fund Management Directive); de Europese Richtlijn. Het fonds en haar manager zijn ingeschreven in de registers bij AFM (Autoriteit Financiële Markt) en rapporteren aan DNB (De Nederlandse Bank). De manager (AIFM) Irdaned Fund Management BV is bovendien aangesloten bij DSI (Dutch Securities Institute).

Lage Kosten

Lage Kosten

Partijen betrokken bij SolidBondFund zijn uitgezocht wegens de degelijke no-nonsense aanpak en hun basic tarieven. Geen van allen in dure marmeren kantoren maar alleen wat echt nodig is.

Alternatief en écht Uniek

Alternatief en écht Uniek

De Danish Mortgage Bond Markt is enorm groot. Meer dan 350 miljard euro. Denemarken heeft de 2e grootste (na Duitsland) obligatiemarkt van Europa. Het is dan ook niet eenvoudig zoeken en vinden. Irdaned is specialist op dit gebied en zoekt de obligaties uit die door het fonds aangekocht worden. Solid Bond Fund en Irdaned zijn de enige partijen in Europa die op deze wijze deze goede maar lastige markt voor het publiek toegankelijk maken.

Vaste waardevolle kern of welkome aanvulling

Vaste waardevolle kern of welkome aanvulling

Veel beleggers in SolidBondFund hebben deze belegging als kern in hun portefeuille of zelfs als hun enige belegging. Afhankelijk van de beleggingshorizon is dat geen probleem. Steeds meer beleggers nemen een aandeel in het SolidBondFund als aanvulling op een bestaande portefeuille. Veelal omdat men het volgen van de koersen van aandelen en opties moe is geworden. Kijk je naar de Nykredit DMB- en Total-indexen (Danish Mortgage Bond Indexen) dan begrijp je dat meteen. 

DMB Indexen

Inschrijven; Hoe?

Stap 1:

U leest eerst het prospectus van het SolidBondFund. Begrijpt u dit niet of niet helemaal? Neem dan contact op met uw eigen financieel adviseur, beleggingsadviseur of direct met Irdaned.

Contact Irdaned

Stap 2:

U neemt het Essentiële Informatie Document (EID) door. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met uw eigen adviseur of direct met Irdaned.

Contact Irdaned

Stap 3:

Vul het inschrijfformulier Particulieren in. Graag dit inschrijfformulier e-mailen of opsturen met een kopie van uw identiteitsbewijs (paspoort, rijbewijs of ID kaart) naar:

Stichting Bewaarder Solid Bond Fund, Concertgebouwplein 21 1071 LM, Amsterdam funds@kayaservices.nl

(Bent u ingeschreven bij de Kamer van Koophandel? Gebruik dan het inschrijfformulier Bedrijven)

(woont u buiten Nederland (bijv. in België)? gebruik dan tevens de buitenlandverklaring)

Mail Stichting Bewaarder
Stap 4:

Stap 4:

Overmaken Inschrijfbedrag:

Het bedrag waarmee u wenst te participeren kunt u overmaken naar de onderstaande rekening

IBAN: NL32ABNA0412792893 en BIC: ABNANL2A

Ten name van: Stichting Bewaarder Solid Bond Fund

nb. In het kader van de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (de Wwft), is het van belang het bedrag over te maken vanaf het IBAN-nummer zoals vermeld op de voorzijde van het inschrijfformulier. De tenaamstelling van dit IBAN-nummer van de participant dient gelijk te zijn aan de tenaamstelling op dit inschrijfformulier.

Stap 5:

Stap 5:

U ontvangt een bevestiging van uw inschrijving en deelname. Maandelijks ontvangt u een update van de manager over het verloop van het SolidBondFund en per kalenderkwartaal ontvangt u een overzicht van de waarde van uw deelname. Tussentijds kunt u altijd contact opnemen met de manager.

Contact Irdaned

Inschrijven; Eerst meer weten?

Download Prospectus, Laatste FactSheet, het EID en boekje over Risico's

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden in het Prospectus, het laatste FactSheet en het Essentiële Informatie Document (EID). Die vindt u allemaal bij Downloads. Ook vindt u daar een handig boekwerkje over risico's.

Downloads

Irdaned; Danish Mortgage Bonds Specialist

Wilt u meer weten over Danish Mortgage Bonds. Op internet is hierover veel te vinden en te lezen. Irdaned BV heeft gelukkig alles op één plaats verzameld. Ga naar Irdaned.com en bekijk de Danish Mortgage Bonds.

Irdaned

Brochure

The association of Danish Mortgage Banks has released the publication: "The traditional Danish mortgage model". The publication describes the principles of the Danish mortgage model.

It also describes the recent changes to the Danish legislation on covered bonds, and the reasons why the financial crises did not lead to any serious consequences for neither Danish mortgage banks nor lenders of mortgage loans.

Brochure

FAQ's; ga naar Veel Gestelde Vragen

Ga voor de meest gestelde vragen even kijken op de FAQ's pagina. Daar vind u de antwoorden op de meest gestelde vragen. Heeft u nog een vraag? neem dan gerust contact met ons op via de contact pagina.

FAQ's

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op via de contactpagina voor meer info of een afspraak.

Contact

of bekijk de Film